tiistai 11. syyskuuta 2007

Huh huh hulinaa

On ollut menoa ja meininkiä alkuviikosta. Sunnuntai-iltana nousin Helsinkiin menevään yöjunaan. Aamulla ensimmäiseksi Kesärantaan. Meillähän oli oikein mukava ja leppoisa vierailu Vanhasen luona. Lenkillä Seurasaaressa pääministeri harppo niin lujaa, ettei meinannut perässä pysyä. Onneksi naispuolisella erityisavustajalla oli lyhyempi askel, ja meillä oli oikein hyvät jutut.

Pääsin myös mukaan Helsingin yliopiston avajaiskarnevaaleihin. Jaoin siellä Keskustelijaa ja houkuttelin tyyppejä mukaan toimintaan. Aina kun piti tietää jotain Helsingin keskustaopiskelijoiden omia juttuja, pyysin Askon paikalle:) Oli kiva nähä se systeemi ennen meiän oululaisten omia hässäköitä. Nimittäin tulin viime yönä sitten takaisin Ouluun ja tänään meillä olikin omat järjestömessut. Mukavasti näytti ihmisiä kiinnostavan keskustaopiskelijoiden toiminta. Lehdet ja karkit menivät kyllä kaupaksi. Kiitos kaikille mukana olleille!

Törmäsin tänään erääseen ongelmaan, joka koskettaa varmaan aika monia opiskelijoita. Ainakin tällä meidän alalla. Kysyin nimittäin musiikin opettajalta sivuaineen käytännön järjestelyjä. Kävi ilmi, etten pääse huomiselle luennolle, koska mulla on muuta opetusta. Sain aika tylyä palautetta siitä, että pitäisi olla jokaisella luennolla. Opettaja ei edes kuunnellut, kun halusin selittää, miksi tilanne on mun kohdalla tämä.

Nimittäin reilu vuosi sitten, kun suunnittelin vaihtoon lähtöä, mulle vakuutettiin, että kaikki kyllä järjestyy. Nyt kun on se tilanne, että kaksi sivuainetta menee päällekkäin ja yritän tehdä ensin valmiiksi sen, jonka aloitin vaihdosta tultuani, ei ymmärrystä enää löydykään.

No, päätin olla välittämättä opettajan asenteesta ja tehdä tosiaan ensin kuviksen kunnialla loppuun ja suorittaa musiikkia siinä samalla sen verran kun voin ja ehdin. Ensi vuonna sitten tungen mukaan niille musiikin kursseille, jotka nyt jää välistä.

Torstaina kokoustetaan taas Keskusvaalilautakunnan kanssa. Puhuin tänään Oulun kokoomusopiskelijoiden pj:n kanssa ja mietitttiin jotain yhteistä ohjelmaa syksylle. Tultiin siihen tulokseen, että sitten lähempänä joulua tai ainakin vaalien jälkeen. Kutsuin kuitenkin Oulun ymppäsemmaan reilun viikon päästä. Siitä tulee varmasti mukava tilaisuus! Kannattaa tulla kauempaakin:)

1 kommentti:

Asko Autelo kirjoitti...

Helsingin yliopiston avajaiskarenvaaleilla oli tosiaan hulinaa. Oli todella mukavaa olla siellä, sillä saimme Helsingin osastollemme paljon hyvää palautetta ja monet olivat kiinnostuneita toiminnastamme! Tällaiset tapahtumat pitävät mielen virkeänä. Enemmän kuin mukavaa oli myös, että olit Sanna paikalla:)